ESG Support

ESG Support ondersteunt financiële instellingen en ondernemingen met de oplossing van ESG-vraagstukken

Waarom ESG Support?

Van financiële instellingen en ondernemingen wordt steeds meer verwacht als het gaat om maatschappelijk verantwoord beleggen en ondernemen. Ook nemen ambities van financiële instellingen en ondernemingen op dit gebied toe, bijvoorbeeld door zich te committeren aan het Klimaatakkoord van Parijs of de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties.  Tenslotte is er veel nieuwe wetgeving op Ecologisch, Sociaal en Governance (ESG) gebied. Denk hierbij aan de Europese Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), de Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR) en Taxonomy Regulation.

ESG Support ondersteunt financiële instellingen en ondernemingen met de realisatie van ESG-ambities en naleving van ESG-wetgeving.

Diensten

ESG-beleidsondersteuning
ESG-beleidsondersteuning

Ontwikkeling en aanscherping ESG-beleid.

Lees meer

ESG-implementatie
ESG-implementatie en communicatie

Implementatie ESG-beleid.

Lees meer

Naleving ESG-wetgeving
ESG-compliance

Naleving ESG-wetgeving.

Lees meer

Interim management op ESG-gebied
Interim management

Interim management op ESG-gebied.

Lees meer

Over ESG Support

ESG Support is het adviesbureau van Bas Knol, ESG Consultant. Met meer dan 30 jaar ervaring bij vermogensbeheerders, pensioenfondsen, banken, verzekeraars en niet-financiële ondernemingen herken ik de uitdagingen waarmee organisaties te maken hebben. Ik ben slagvaardig en heb executiekracht; ik kan direct aan de slag op basis van kennis van wat er in de markt en bij klanten speelt.

Ik doe het inhoudelijke werk zelf en delegeer dit niet aan een ander. Wanneer een opdracht daarom vraagt, maak ik gebruik van andere specialisten in mijn netwerk. Zo werk ik samen met specialisten van Probability & Partners op het gebied van risicomanagement.

Laatste nieuws

Contactformulier

Neem contact met me op door het contactformulier in te vullen en u ontvangt binnen 24 uur een reactie. Wilt u mij direct spreken, neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer.

Bas Knol, 06 5203 4724

Contact

ESG Support

Postadres

Koninginnelaan 6
2281 HD Rijswijk

Telefoon

Kamer van Koophandel

84971193

Algemene voorwaarden